
PROJEKTER
Jeg har en master i offentlig ledelse og en bestyrelsesuddannelse.
Jeg har erfaring som direktør for DCUM samt som skoleleder bl.a. for en af Danmarks største skole. Som direktør i DCUM arbejder jeg på nationalt plan for at forbedre børns og unges trivsel.
Jeg har blandt andet bidraget til udviklingen af praksisfaglighed, tværfaglige læringsformer og teknologiforståelse i skolen, fordi jeg ser det som en central del af børn og unges mulighed for at forstå og forme deres verden.
CENTER FOR KARAKTERDANNELSE
FORMAND FOR STYREGRUPPEN
Som skoleleder på Mølleskolen stod jeg i spidsen for udviklingen af Center for Karakterdannelse.
​
Formålet er at sætte karakterdannelse på dagsordenen i folkeskolen, skabe en ny faglig bevidsthed om dannelsesperspektiver i undervisningen og udvikle praksisnære metoder til at styrke børns karakterdannelse.
Centeret åbner officielt Grundlovsdag 2026 og skal fungere som en national platform for erfaringsudveksling, forskning og praksisudvikling​​
Læs mere her

ELEVINDDRAGELSE I SPECIALSKOLER
DANSK CENTER FOR UNDERVISNINGSMILJØ
Hvordan sikrer vi, at alle elever bliver hørt – også dem, der har svært ved at sætte ord på deres behov?
​
Med metoder som Talking Mats, spørgeskemaer og pædagogisk iagttagelse kan vi skabe rammer, hvor elever aktivt deler deres oplevelser og behov. Når vi lytter, finder vi løsninger, der styrker både trivsel og deltagelse.

BØRNEMILJØVENNER - BØRNENE VED BEDST
DANSK CENTER FOR UNDERVISNINGSMILJØ
Børn ved bedst, hvordan deres hverdag fungerer i dagtilbud. Børnemiljøvenner hjælper pædagoger med værktøjer til systematisk at inddrage børn i beslutninger om deres eget miljø.
Når børn og voksne samarbejder, skaber vi de bedste rammer for trivsel og udvikling.
Projektet er støttet af Nordeafonden.
​

KVALITETSSTÆRKE LEGEMILJØER
DANSK CENTER FOR UNDERVISNINGSMILJØ
Legemiljøer i dagtilbud – når rum og pædagogik skaber læring
Hvordan kan vi skabe legemiljøer, der understøtter børns leg, læring og fordybelse?
I samarbejde med dagtilbud undersøger vi, hvordan børn og pædagoger sammen kan udvikle inspirerende fysiske rammer. Projektet munder ud i materialer med praksiseksempler, metoder og teori, der kan inspirere dagtilbud over hele landet.
Projekt er støttet af LEGO Fonden

SKOLENS RUM SOM MEDSPILLER
DANSK CENTER FOR UNDERVISNINGSMILJØ
Hvordan skaber vi læringsmiljøer, der understøtter variation, bevægelse og trivsel?
I projekt SKOLENS RUM ønsker vi at undersøge og dele gode eksempler fra skoler, der viser hvordan design og indretning af læringsrum bl.a. kan understøtte muligheden for at skabe varierende undervisning, et godt indeklima og inspirerende læringsmiljøer. Vi vil vise, hvordan I kan gøre rummet til jeres medspiller i hverdagen, og gøre skolen til en skole for alle.
​

ALMAS INTELLIGENTE HAVE
MØLLESKOLEN I RY
Almas Intelligente Have er et levende udendørs læringslaboratorium, hvor skolen, erhvervslivet og civilsamfundet gik sammen om at styrke naturfag og teknologiforståelse blandt unge.
​
Haven rummer en række eksperimentelle installationer, og eleverne kan f.eks. udforske vedvarende energikilder og virkelighedsnære problemstillinger i et stærkt praksisfællesskab.
​
Projektet viser at samarbejde på tværs, kan skabe varige løsninger, der inspirerer undervisere og elever til at handle innovativt i mødet med fremtidens udfordringer. Læs mere her

MADORDNING I FOLKESKOLEN
MØLLESKOLEN I RY
På Mølleskolen samarbejdede vi med Madfærd om en frokostordning, hvor elever og flygtningekvinder lavede mad sammen. Projektet kombinerede madkundskab, kulturmøder og social beskæftigelse og gav flygtningekvinder praktisk erfaring til arbejdsmarkedet.
​
Projektet viste, at skoler kan være en platform for læring, integration og nytænkning af måltidskulturen. Samtidig bidrog erfaringerne fra Mølleskolen til udviklingen af en model der skabte debat, og har inspireret til regeringens forsøgsordning med skolemad i alle kommuner.
